Miért nem jön a lelki társ

Sokakat foglalkoztató kérdés a lelki társ megtalálása.

A lelki társunk megérkezése és a vele együttes közös haladás az élet egyik legszebb ajándéka. Mindenkiben ott a vágy, hogy igazi társra találjon.

Ha tapasztaltad már a lelki kapcsolódás magasságait, akkor tudod milyen áldásos egy húron pendülni valakivel, ismerni a gondolatait, együtt rezegni.  Még ki sem mondja azt, amire gondol, Te már is tudod… Hasonló az érdeklődési terület, így sok a közös program. Pont úgy issza a kávét, mint Te, és imád órákig a kádban olvasgatni. Egyformán gondolkodtok a világ dolgairól, és ott van és támogat, és Te is Őt, amikor szükség van rá. Egyszerűen, ami Benned nincs, az ott van Ő benne és fordítva.

 

A szüleink generációjában, de főleg a nagymamáink idejében, valahogy egyszerűbbnek tűnt ez a történet.  Persze sokkal kevesebb inger érte Őket, mint minket… A világ is más volt, ahogy az emberi értékeket is másként mérték.

Mindannyiunkban ott a vágy, hogy olyan társra leljünk, aki 100%-ban jelen van és minden szinten társ.

Sokszor halljuk, hogy kihaltak az igazi férfiak, és a nők sem igazi nők már, hogy eltolódtak a szerepek és lelketlen a világ. Hogy a társkeresés egy húspiaci csatatér lett. Hogy hiába keresed, hát még sem találod a társad.

Ami bent, az kint.

Ha ezeket gondolod, akkor ezt is fogod megélni, ezekből a gondolatokból születnek a tapasztalatok, amik persze majd Téged igazolnak. Éveket vesztegetsz el az életedből azzal, hogy minden fórumon keresed az Igazit, majd csalódásokkal teli tapasztalatokkal újra megállapítod: nem létezik.

Minden a fejünkben dől el. Tehát, ha a csalódások által elszenvedett keserű tapasztalok, fájdalmak körül forognak a gondolataid, melyek a tudatalattidba is beköltöznek, akkor azok a programok fognak futni, majd utána ezeket teremted magadnak. Amikor a megtapasztat fájdalom, nehezteléssé válik, amikor a bűntudat vagy harag hosszú távú albérlőd lesz a tudatalattidban és a tudatos gondolataidban is, akkor nem sok hely marad a szebb dolgok megtapasztalására.

De vajon honnan kerültek ezek a fejedbe? Miért pont Te vagy az, akinek nem sikerül?

A DNS-ben futó programok sok –sok generáció információit hordozzák. Vagyis, ha Te ma itt nehezen kapcsolódsz, vagy egyáltalán nem is örömteli a kapcsolódásaid zöme, akkor sokszor nem is Te vagy a hibás.

A szüleid mintája meghatározza alapvetően a Te párkapcsolati élményeidet, megéléseidet. Ahogyan őket láttad, amit ők mutattak, az egy minta. Sokáig nincs más mintád, csak az. Az esetek igen nagy többségében ezt az első mintát teremted meg magad köré.

A theta munka során ezért fontos tudattalannal való munka.

A jó hír az viszont, hogy meg lehet találni ezeket a mélyen futó negatív programokat és ki lehet szedni onnan őket, ki lehet törölni, elengedni, lecserélni. Ki lehet takarítani minden szemetet, és ami ezek helyén felszabadul, oda olyan pozitív érzelmi minták kerülhetnek, melyek működése elhozza a régen vágyott társat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük