Theta Healing

Mi is a Theta Healing?

Theta Healing egy kivételes energiagyógyászati technika. Egy meditációs módszer, egy filozófia, amelynek az a célja, hogy közelebb kerülhessünk a Teremtő Erőhöz. Nem épül egyik vallásra sem, de azok mindegyikét elfogadja.

Theta Healing-t Vianna Stibal 1995-ben alkotta meg és ma is folyamatosan fejlődik a módszer. A világon számos helyen alkalmazzák ma már a a hagyományos orvoslással együtt.

Tudományos kutatások szerint működésünk majdnem 90%-át a tudatalattink irányítja, és csak a maradék 10% zajlik tudatos szinten. A tudatalattiban elraktározott információk, hitrendszerek, korlátozó hiedelmek, érzések felelősek a veled történtekért és az eredményeidért az élet bármely területén: karrier, párkapcsolat, pénzügy helyzet és az egészségügyi állapotod.

Theta Healing által képes lehetsz arra, hogy a korlátozó hitrendszereidet felszabadítsd, vagy pozitív támogató rendszerekre cseréld.

A Theta állapot elérését tanítja meg a módszer. Tudományosan alátámasztott elektroenkefalográffal végzett kísérletek bizonyították, hogy a Theta állapot elérése esetén az agyhullámok  4–7 Hz-es frekvenciájú, változó amplitúdójú és morfológiájú hullámokká alakulnak. Ezt az állapotot csecsemő-és kisgyermekkorban alvás előtt és alvás alatt jelentkezik; éber állapotban felnőtteknél időszakosan, rendszertelenül fordul elő. Ezt az állapotot elérve a tudatalattiban történő változtatások gyorsan és negatív fizikai tünetek nélkül mennek végbe.

A Teremtő és a páciens között közvetít a konzulens. A Teremtő Erő eléréshez  a hetedik síkra a feltétel nélküli szeretet terébe kapcsolódik a konzulens és tartja ezt a teret a kliensnek . A feltétel nélküli szeretet terébe egy rövid, alig 2 perces meditációs technikával jutunk. Minél többször gyakoroljuk, az elme annál hamarabb tanul rá erre a hullámra.

A Theta Healing egy gyors, hatékony módszer, képes azonnali gyógyulást hozni testi, lelki, szellemi, mentális szinten egyaránt. A technika pedig az elraktározott negatív hitrendszerekhez talál el, megy le egészen a gyökeréig egy ásásnak nevezett módszerrel, ami tulajdonképpen egy irányított beszélgetés.. A megtalált negatív hiedelmet töröljük, feloldjuk, és a helyére pozitív letöltést kérünk. Az esetek nagy többségében azért tud azonnal megtörténni a gyógyulás, mert amikor letalálunk a gyökérproblémához és töröljük vagy módosítjuk, akkor a helyére letöltött pozitív hitrendszeri minta azonnal működésbe lép.

Ha további információt szeretnél vagy konzultációra jelentkeznél írj nekünk >>>