Dig Deeper® Áss Mélyebbre tanfolyam

ThetaHealing® Dig Deeper Áss Mélyebbre tanfolyam

 

  1. február 1-től a Dig Deeper – Áss mélyebbre tanfolyam  – VIANNA STIBAL rendelkezési alapján előfeltétele minden TH Haladó tanfolyam utáni képzésnek!

dig deeper áss mélyebbre tanfolyam

Az „ásás” az az eszköz a theta munkában, amivel gyorsan és hatékonyan találjuk meg a  minket korlátozó hitrendszereket, melyek levezetnek minket a gyökérproblémához.

Dig Deeper – Áss mélyebbre tanfolyam célja elmélyíteni a Theta konzulensek, gyógyítók, terapeuták tudását, hogy biztonságosan és hatékonyan tudják „kiásni” az adott probléma gyökerét.

A megoldandó kiásásával és felülírásával létrejöhet a hitrendszercsere, amely eredményeképpen megvalósulhat a változás a kívánt életterületeken és a gyógyulás, ha fizikai betegségekről beszélünk.

Az ásási technika elmélyítése mellett fejlődik a konzulensek intuíciós és rálátási képessége is. Vianna 8 féle ásási módszert használ, melyet a 2 nap alatt alaposan megtanulunk és begyakorolunk. A mély ásás egyik sajátossága, hogy a hitrendszeri munkában az erények felől is közelítünk, erősítve ezáltal az önbecsülést, magabiztosságot. Az erényekkel való hitmunka segít végleg letenni a sok életen át cipelt terheinket, genetikai hitrendszereinket, melyeket az őseinktől örökölve működtetünk.

Gyakoroljuk „vészhelyzetben” alkalmazható ásást és olyan technikákat is, amelyekkel a konzultációs folyamat lerövidíthető. Demo ásáson (bemutató ásáson) keresztül szemléltetjük az ásás különböző típusit. A tanfolyam anyagában szerepel az izomtesztelés és az önmagadon való ásás gyakorlása is, erőteljes hangsúlyt kap az ősöktől származó ún. genetikai programok tisztítása, cseréje is.

Theta Healing ásás technika nélkülözhetetlen eszköze a problémás vagy megváltoztatni kívánt területek feltérképezésének. A beszélgető stílus elvezet a gyökérig, amely néha meglepetést okoz a megoldást keresőnek. A tudat alatti hitrendszereink számos érdekes titkot korlátozó nézőpontot rejtenek, amelyek származhatnak az eddigi életünkben származó tapasztalatokból, de bármely előző életünkből, vagy az őseinktől  is. A Theta Healing technika a hit- és érzelemmunka során a feltétel nélküli szeretet biztonságos terében végzi a gyógyítást.
A gyógyítás során addig kell haladni amíg, előbukkan a valódi gyökér, ellenkező esetben a ki nem takarított negatív hiedelmek korlátozni fogják a teljes gyógyulást. Ezt rendkívül fontos szem előtt tartani mindenkinek, aki használja a technikát.

A megszerzett tudással magabiztosan segíthetsz majd a klienseidnek, hogy megtörténhessenek az életükben a pozitív változások, egyensúlyba kerülhessenek az életük minden területén vagy adott estben a fizikai test is gyógyulhasson.

Időtartam: 2 nap

Előképzettség: TH Alap DNS I. és TH Haladó DNS II. tanfolyamok

Dig Deeper – Áss Mélyebbre tanfolyamhoz munkafüzet jár

A tanfolyam ára: 105.000.-Ft vagy 400 USD, THInK ThetaHealing Központ által a tanfolyamokra kötelezően előírt ár.

A tanfolyam ösztöndíjjal is elérhető. Ösztöndíjjal kapcsolatban, kérlek lépj velem kapcsolatba!

A tanfolyamot tartja:

nyiri helga thetahealing tanár

 

Nyiri Helga ThetaHealing tanár

 

 

További információk és jelentkezés >>>

 

Telefon: 06 30 32 22 410

A tanfolyam menete:
péntek: 14-21 óráig
szombat: 9-16 óráig
Igény esetén lehet szombat és vasárnap is.

 

 

 

Oldal kulcsszava: Dig Deeper – Áss Mélyebbre tanfolyam