Theta Healing Konzultáció

Mi is történik egy Theta Healing konzultáción?

A konzultáció egy adott problémára összpontosított irányított beszélgetés.

Történhet személyesen vagy skypon. Sokszor előfordul, hogy földrajzilag egymástól olyan távol vagyunk, hogy a skype a legegyszerűbb módja a közös munkának.

 

A Theta Healing konzultáció egy irányított beszélgetés. A beszélgetés alatt a theta agyhullámot használjuk a probléma kiderítéséhez, feltérképezéséhez. A theta állapot egy nagyon egyszerű, pár perces meditációval elérhető állapot. Én végig theta állapotban maradok, ezzel tartva a tiszta teret a problémák kiderítéséhez.

A cél az, hogy a célzott kérdésekkel vezetett beszélgetés során letaláljunk a probléma gyökeréig.  Ezt nevezzük a thetaban “ásának”. Az itt talált negatív hitrendszert, vagy hitrendszereket, programokat ki tudjuk törölni, le tudjuk cserélni és a helyükre pozitívokat „ letölteni”, ha ezzel Te is egyet értesz. Nagyon fontos, hogy minden negatív program elengedése, törlése előtt, kérem a beleegyezésed. És utána a pozitív letöltéseknél is. Semmi sem történik engedély nélkül.

Mivel a működésünket 90%-ban a tudatalattinkban rögzült programok alakítják, és 10%-ban vagyunk tudatosak, ezért nagyon fontos, hogy ezeket megtaláljuk. Rendkívül érdekes dolgok szoktak felszínre kerülni, amire nem is gondolnánk. Nem is gondolhatunk, hiszen nem a tudatos működésben van. Rengeteg eltemetett emlék bukkan elő, hogy  a gyógyulásunkat segítse.

A kineziológiában használatos izomtesztelést is használhatjuk egy-egy tudatalatti program kiderítésére. Ehhez szükséges a kellő hidratáció, vagyis sok víz fogyasztása konzultáció napján. A megfelelő vízmennyiség fogyasztása egyébként is fontos az egészséges működésünkhöz, de a theta munkát jelentős mennyiségű vízfogyasztással egészítjük ki.  A konzultációk között pedig a sport az, ami gyorsítja a lecserélt programok aktiválását.

 

Én személy szerint szeretem, ha a „beszélgető partnerem” csukott szemmel, kényelmes ülő pózban helyezkedve beszélget velem. A fekvést azért nem javaslom, mert a theta egy olyan ellazult állapot, amibe könnyen bele alszunk. A csukott szem azért fontos, mert a befelé figyelés sokat segít, hiszen látszólag nyitott szemmel sokkal érdekesebb a világ… Amikor beszélgetünk, „kényes” területeken mozgunk, amivel sokszor nem szeretnénk, nem akarunk, nem tudunk szembe nézni. Vannak, akik zsigerből adják a válaszokat amolyan „önmagam is becsapom” dumával, de ha a szemünk csukva van, akkor kevesebb külső inger ér minket, ami amúgy elterelne Bennünket azoktól  a problémáktól, melyeket valójában keresünk.

Fontos:  Amennyiben az  előre egyeztetett konzultációt 24 órával előtte lemondod, az a díj 50%-nak megfizetésével jár. Ha 24 órán belüli a lemondás a teljes összeg megfizetését vonja magával. Megértésed és együttműködésed köszönöm!