Theta Healing Haladó tanfolyam

A haladó ThetaHealing® tanfolyam- DNS 2

A Theta Healing haladó tanfolyam tovább fejleszti a ThetaHealing® alaptanfolyamon tanultakat.

 

“Az élet valódi természete tiszta energiaként érzékelhető. A létezés hét síkja ennek az energiának a tánca és körforgása.”

 

Mélyebb tudást ad a Hetedik Síkról, a feltétel nélküli szeretet teréből. Megtanuljuk, hogyan tisztítsd meg magad és másokat a nehezteléstől, fogadalmaktól és a kötelezettségektől, amik akadályoznak az életben. Sokunk életéből hiányoznak alapvető érzelmi minták, mint biztonság, bizalom, család, együttérzés, alázat, örömteliség, feltétel nélküli szeretet, megbocsátás stb…

A Theta Healing haladó tanfolyam anyagáról:

– A haladó tanfolyam során rengeteg érzelmi mintát töltünk be.

– Aktiváljuk a csecsemőmirigyet, beindítva ezzel újra az életenergia áramlását.

– A tanfolyamon megtanuljuk a magzati korban elszenvedett fájdalmakat, sérüléseket oldani, elengedni a „Bébi az anyaméhben” gyakorlattal.

– Az elszenvedett sebeket, fájdalmaink a lelkükben lenyomatot hagytak, az egyik legszebb gyakorlat a „Megtört lélek gyógyítása”.

 

A Haladó Theta Healing tanfolyam egy erőteljesebb előre lépés magad miatt magadért. Életed minden területén szinte azonnali változásokat hoz. Amikor magadon dolgozol, akkor a DNS-ben átírt információk hatnak a DNS kapcsolataidra is azonnal.

Ha pedig alkalmazni szeretnéd a theta munkát másokon is, akkor elengedhetetlen, hogy minél tisztább csatornaként tehesd ezt a haladó képzés után.

A tanfolyam anyagát hivatalos magyar nyelvű munkafüzet formájában kapod meg.

A tanfolyam előfeltétele a Theta Healing alaptanfolyam.