Rólam

Nyiri Helga ThetaHealing tanár és konzulens, Életvezetési tanácsadó

 

Nyiri Helga vagyok, Theta Healing tanár és konzulens, Életvezetési tanácsadó

 

Kalandos életem azon pontján találkozunk, ha most éppen ezeket a sorokat olvasod, amikor a múltam magam mögött hagyva, irányt váltottam.
A változást én magam akartam, szívből és igazán.
Hosszú volt az út a születésemtől addig a pontig, amikor döntést hoztam: változtatok.

A változtatás egyik oka volt, hogy magamon kívül másoknak is segíteni tudjak, megmutatni, megtanítani mindenkinek, aki változtatni akar az életén, hogy bármi megtörténhet, amikor biztos a szándék.

Már kisgyermekkoromban rendkívüli kíváncsisággal figyeltem a gyerekek és felnőttek világát, és már akkor mindent érteni akartam. Mindig jelen voltam minden helyzetben, és mindig meghatározó szereplője voltam a körülöttem élők életének. Szerettem élni mindig. Szerettem mindig a kalandot, amiből nekem extrán jutott.
Aztán ahogy az idő telt egyre több minden maradt le belőlem az úton, és egyre több tanult formát, hitrendszert, elvet, szabályt vettem át a világtól. Mire felnőttem, már a csak a tanult rendszerek és szabályok szerint éltem, és aki valójában voltam, az eltűnt.

Sok idő telt el, és rengeteg eszközt használtam az út során azért, hogy visszataláljak magamhoz, és azt az életet éljem, amire valójában vágyom. Kezdve a pszichológiával, majd aztán a reiki, a kineziológia, asztrológia, önfejlesztő tréningek és kurzusok sora következett, hosszú-hosszú éveken át. Sok tapasztalás, sok szenvedés, szomorúság, öröm, majd bánat, veszteségek és feladások után találtam a ThetaHealingre.
Az első találkozásunk olyan meghatározó volt számomra, hogy úgy döntöttem most van itt a pont, amikor változtatok.
A Theta olyan eszköz nekem és másoknak, akik valóban változni szeretnének, ami könnyen, finoman végzi el azt a munkát, ami visszavisz a forráshoz, az önvalódhoz.

Ha készen állsz erre a változásra, akkor itt vagyok, és megmutatom, hogy ez lehetséges számodra is!

 

Az alábbi képzéseket végeztem: DNS 1 Alap tanfolyam, DNS 2 Haladó tanfolyam, Ásás technikák, Game of Life – az élet játéka, Intuitív Anatómia, Genetikai kódok felerősítése, DNS3, DNS1 Alaptanfolyam Nemzetközi Instruktor, DNS2 Haladó Tanfolyam Nemzetközi Instruktor, Teremtés és Bőség Nemzetközi Instruktor .

 

Várom a hívásod, az e-mailed, a történetedet szeretettel!